Yargı dizisinin 71. bölüm fragmanı olay oldu! Ceylin'in silah planı tutacak mı? Filiz ile Nil'in hamlesi ne olacak?

Yargı dizisinin 71. bölüm fragmanı olay oldu! Kızı Mercan'a kavuşan Ceylin, Filiz'e düşman oldu. Ceylin'in silah planı tutacak mı? sorusu kafaları kurcalarken Ilgaz, Ceylin için endişelenmeye başladı. Ilgaz'ın ''Seni senden koruyamıyorum'' sözleri ise dikkat çekti. Filiz ile Nil'in bir sonraki hamlesi ise merak konusu oldu.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in yer aldığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı, her bölümüyle izleyicileri ekrana kitlilemeye devam ediyor. Yargı dizisinin 71. bölüm fragmanı yayında. Peki, Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ceylin'in, silah planı tutacak mı? İşte Yargı dizisinin 71. bölüm fragmanına damga vuran sahneler...

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!