Yargı 61. bölümde neler oldu? Ilgaz bu sefer paçayı kurtaramayacak...

Pazar günlerinin televizyon ekranlarına kitleyen popüler dizisi Yargı, 61. bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Peki Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın yeni bölümünde neler oldu? İşte Yargı 61. bölüm özeti...

Ceylin'in tüm çabaları sonucunda ortaya çıkan deliller Ilgaz'ı beraat ettirmeye yardımcı oldu. Ayrıca mahkeme sırasında salonda olan Ömer yaka paça tutuklandı. Tutuklanan Ömer koridorda Ceylin ile karşılaşınca eline bir adet boş kovan attı.

Tüm gözler Yekta'ya çevirildi!

Derya'nın odasına geçip Ilgaz ve Eren ile birlikte Yekta'yı sorguya çeken Ceylin, Yekta'nın  geçmişte düşmanlık besleğini, ancak, arkalarından iş çevirmediğini söyledi.

Gözaltına alınan Ömer, kendisini savcı karşısında buldu. Yekta ve Laçin'i suçlayan Ömer, bütün gözleri Yekta'ya çevirdi. Bunun üzerine savcı, zaman kaybetmeden Yekta hakkında yakalama kararı çıkardı.

Ceylin ve Ilgaz'ın gözü önünde Yekta gözaltına alınınca Ceylin'den yardım istedi. Ilgaz ise yardım etmek için biraz daha zaman gerektiğini söyleyip izin vermedi.

Soruşturma nedeniyle Eren, Ceylin ve Osman'ın ifadesini almak için odasına çağırdı. Osman, Ceylin'in soğuk kanlılığıyla sakinleşmeye çalışırken o sırada Eren içeri girdi ve takipsizlik kararı çıktığı için ifade alınmayacağını söyledi.

Tuğçe ve Parla dersteyken bir anda sınıfları dumanla doldu. Öğrenciler yangın korkusuyla kaçarken astım hastası olan Parla fenalaştı. Parla'yı gören Eyüp ise sürükleyerek dışarı çıkardı.

Ömer'in arkasındaki isim...

Ömer'in serbest kaldığını öğrenen başsavcı, nedenini sordu. Durum planını açıklayan Ilgaz ise Özcan savcıdan şüphelendiğini aktardı.Turgut Ali, Özcan'la buluşuyormuş gibi yapıp Ilgaz'ı otele götürdü ve silahını yanına aldı.

O sırada Ilgaz'a gelen bir telefon Ömer'i kullanan kişinin kimliğini öğrenmesini sağladı. Turgut Ali arabaya bindiğinde Ilgaz'la yüzleşmek istedi, ancak Turgut Ali ise Ilgaz'a silah çekerek istediği yere gitmesini söyledi.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber