Yapılan eleştirileri umursamadı! Gülşen sahneye iç gösteren derin dekolteli ve yırtmaçlı elbiseyle çıktı

Pop şarkıcısı Gülşen’in her zaman olduğu gibi bir önceki sahne kıyafeti de çok konuşulmuştu. Sahneye sütyen - külot kombiniyle çıkan şarkıcının tercihi kimileri tarafından beğenilirken kimileri tarafından ise eleştirilmişti. Son dönemde kıyafet seçimi yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan Gülşen olay sahne kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi. Jolly Joker'de sahne alan şarkıcı iç gösteren kahverengi derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle sosyal medyada yeniden gündem oldu.

İzzet Yıldızhan'ın isim vermeden ''sahneye külotla çıkmasınlar'' dediği Gülşen yine yapacağını yaptı. Her konseri sonrası kıyafetleriyle gündeme gelen Gülşen son konserindeki cesur ve dekolteli kıyafet tercihiyle bir kez daha adından söz ettirdi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti!