Yapay Zeka ile Sanat ve Tasarım ilk kez bir yükseköğretim kurumunda ders olarak okutulacak

İstanbul Topkapı Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı Yapay Zeka ile Sanat ve Tasarım dersini müfredata ekleyerek bir ilki gerçekleştirdi.

Teknolajinin günümüzde hızla ilerlemesiyle artık yaşamımıza dokunan yapay zeka teknolajisi sanat ve tasarım alanından da faydalanıyor. İstanbul Topkabı üniversitesi bu yıl Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı ders içeriğine Yapay Zeka ile Sanat ve Tasarım dersini ekleyerek bir ilki gerçekleştirdi. Dijital teknolojiler ve sanatın bir arada kullanılmaya başlamasına kayıtsız kalmayan ve bu alanda uzmanlar yetiştirmek isteyen üniversite, yapay zeka ile sanat ve tasarım uygulamalarını öğrencilerine aktararak ortaya çıkan teknolojik gelişmeleri ders ve staj çerçevesinde deneyimleme olanağı sunuyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!