Ömer dizisinin Emine'si Çağla Naz Kargı'nın performansı alkış topladı!

Ömer dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Yaman'ın bıçaklanarak öldürülmesi herkesi derinden üzdü. Dizide Emine'ye hayat veren Çağla Naz Kargı'nın performansı ise izleyicileri gözyaşlarına boğuldu.

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman ve Çağla Naz Kargı'nın yer aldığı Ömer dizisi dün akşam ekrana gelen bölümüyle izleyicileri ağlattı.

PERFORMANSIYLA HERKESİ AĞLATI!

Eda'yı korumak isteyen Yaman çıkan kavgada bıçkalanarak hastaneye kaldırıldı. Doktor Yaman'ın öldüğünü söyleyince Emine kahroldu. Sevdiği adamın ölümüyle kahrolan Emine'yi oynayan oyuncu Çağla Naz Kargı'nın performansı alkış topladı. Çağla Naz Kargı'nın oyunculuk performansına sosyal medyada yorum yağdı.

İşte Çağla Naz Kargı'nın performansı için yapılan bazı yorumlar:

''Sektördeki bir çok oyuncuya taş çıkartır. Mükemmel oyunculuk harikasın Çağla Naz Kargı''

''Ağlattı beni ya o kadar güzel oynadı ki çocuk cidden öldü sandım. Çok yetenekli bir oyuncu. Ömer dizisinin kadrosu şahane zaten hepsi çok iyiler.''

''Ağladım..helal olsun harika bir rol çıkarmış...''

Galatasaray yönetiminden derbiye dev prim kararı Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında ilginç dans Çetinkaya, kahvaltılık ve süt ürünlerinde indirimlerini paylaştı!
Sonraki Haber