Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı izle; Yalı Çapkını yeni bölüm ilk sahne

Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cuma akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölüm ilk sahnesi merakla beklenmektedir.

Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölüm ilk sahnesi yakından takip edilmektedir.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümünde; Ferit’in itirafı Seyran’ı çok mutlu etmiştir ancak Seyran’ın yine de kontrolü elinden bırakmaya niyeti yoktur ve Ferit’i yakın markaja almakta gecikmez.

Halis Ağa yalıda fırtınalar estirirken Fuat da bu durumdan nasibini alır. Yeni işe ve yeni düzenine alışmaya çalışan Ferit; bir taraftan da Seyran’la yakınlaşmanın yollarını arar. Latif Ağa’nın yalıda işleri ele alışı başta Sultan olmak üzere Şefika ve diğerlerinin de zoruna gider. İfakat’ın ise bu durumla ilgili yeni bir planı vardır.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle