Xiaomi'nin iki yeni üyesi sahneye çıktı! POCO X3 Pro özellikleri ve fiyatı

Dünyaca ünlü akıllı telefon markası Xiaomi'nin iki yeni üyesi POCO X3 Pro ve POCO F3 modelleri tanıtıldı. Fiyat performans cihazlarının görücüye çıkması ile POCO X3 Pro'nın özellikleri ve fiyatı merak edildi. Uygun fiyatları ile sundukları yüksek performans dikkat çekiyor.

POCO X3 Pro'nun özellikleri merak ediliyor. Dünyaca ünlü marka Xiaomi iki yeni üyesinin özelliklerini tanıttı. POCO X3 Pro ve POCO F3 modellerinn fiyatları da Türkiye için henüz mevcut değil.

Xiaomi amiral gemisi olmaya aday iki modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. POCO X3 Pro ve POCO F3 modellerinin özellikleri ve fiyatı haberimizde.

POCO X3 PRO ÖZELLİKLERİ

Poco X3 Pro'nun özelliklerine geçmeden önce telefonun tasarımının Poco X3'e benzediğini söyleyelim. Tabi bu çok şaşırılması gereken bir durum değil. Akıllı telefon, Poco X3'ün biraz daha geliştirilmiş bir sürümü. Bunu kanıtlayan unsurlardan biri de telefonun işlemcisi. Zira Poco X3 Pro gücünü Snapdragon 860 işlemcisinden alıyor. Telefon 6,67 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüğünde, 120 Hz yenileme hızına sahip LCD bir ekran ile geliyor. Poco X3'te olduğu gibi nokta çentiğe sahip olan telefonun ekranı, aynı zamanda 20 MP'lik bir ön kameraya ev sahipliği yapıyor. 6 GB/8 GB RAM ve 128 GB/256 GB dahili depolama alanına destek veren telefonun, 33W hızlı şarj destekli 5.160 mAh'lik bir pili var.

Poco X3 Pro'nun kameralarına geçelim. Telefon, 48 MP ana kamera + 8 MP ultra geniş açılı kamera + 2 MP makro kamera + 2 MP derinlik sensörü olarak görev yapan dörtlü bir kamera kurulumuna sahip.

POCO X3 PRO FİYATI

Poco X3 Pro'nun fiyatı 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama alanına sahip model için 249 euro olarak açıklandı. 8 GB RAM + 256 GB dahili depolama alanına sahip model ise 299 euro'dan fiyatlandırılacak. Telefon üç farklı renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşacak.

O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! 1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var!
Sonraki Haber