Wuhan'daki enstitünün finansörü ABD... Yer yerinden oynayacak! Gizli belgeler ortaya saçıldı

Dünya genelinde yaklaşık 2 milyon kişi koronavirüsle mücadele ediyor. 110 bine yakın kişi ise virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. En çok vatanın görüldüğü ülke ABD olurken, İtalya, İspanya ve İngiltere gibi devletler de vaka sayısıyla korkutuyor. İngiliz Daily Mail gazetesinde yayımlanan bir haber ise dünyayı sarsacak cinsten. Gazetenin ortaya çıkardığı belgelere göre, Wuhan Viroloji Enstitüsü'nün ABD Ulusal Sağlık Enstitüleri tarafından finanse edilen deneyler yapıyor! İşte detaylar...

Koronavirüs dünyaya tam anlamıyla diz çöktürmeye devam ediyor. Vaka sayısının kontrol altına alınamadan artış gösterdiği bu günlerde, virüsün kesin kaynağını belirlemek için çeşitli araştırmalar yürütülüyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı!