WhatsApp'tan gizli aşıklara yeni özellik: Sadece bir kez dinleyebileceksiniz...

Meta şirketine ait olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çevrimiçi konuşmalar için güvenli bir ortam sağlama iddiasını desteklemek adına yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. WhatsApp, fotoğraf paylaşımını kötüye kullanıma karşı korumak amacıyla getirdiği "bir kez görüntüle" seçeneğini, şimdi de aynı özelliği sesli mesajlar için kullanıma sunmuş durumda.

Resmi hesabından yapılan açıklamada, WhatsApp, "Bir kez söyle, bir kez oynat - artık bir sesli not gönderirken 'bir kez görüntüle' seçeneğini seçebilirsiniz, bu da ek bir koruma katmanı sağlar," ifadesini kullandı. Gönderilen sesli notlar için bu özelliği seçerek kullanıcılar, paylaştıkları içerik üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilecekler.

WHATSAPP'A 'BİR KEZ DİNLE' ÖZELLİĞİ GELİYOR!

"Sesli notlar için bir kez görüntüle" seçeneği kullanılarak, kullanıcılar paylaştıkları sesli notların üzerinde tamamen kontrol sahibi olacaklar. Bu özellik, alıcıların sesli notları kaydetme, ileriye yönlendirme veya bir kezden fazla dinleme yeteneklerini ortadan kaldırarak daha yüksek bir gizlilik düzeyi sağlıyor.

Bu yeni özelliğin, hassas bilgilerin güvenli bir şekilde transferine katkıda bulunması bekleniyor. Kullanıcılar, bilgilerin kaydedilme veya üçüncü taraflara iletilme riskinin en aza indirildiği bir ortamda özel sesli mesajları paylaşabilecekler.

WhatsApp, kullanıcı gizliliği ve güvenliğini ön planda tutarak dijital iletişimlerinde kontrol sağlayan yenilikçi özellikler sunma çabasını sürdürüyor. "Bir Kez Görüntüle" özelliği, WhatsApp'ın bu hedef doğrultusundaki adımlarından birini daha temsil ediyor.

Cristiano Ronaldo rakibi yerle bir etti! Hat-trick'iyle maçı aldı Paskalya ne zaman? Paskalya nasıl kutlanılır, neden kutlanılır? Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları
Sonraki Haber