WhatsApp'ın yeni özelliği 'Anlık Görüntülü Mesajlar' geldi! Görüntülü mesajlaşma nedir, nasıl kullanılır?

WhatsApp, görüntülü mesajlar göndermenizi sağlayan yeni özelliği 'Anlık Görüntülü Mesajlar' yayınladı. Peki bu yeni özellik tam olarak nedir, nasıl kullanılır? İşte detaylar...

WhatsApp artık sesli mesajlardan bir adım ileriye giderek yeni 'Anlık Görüntülü Mesajlar' özelliği duyurdu. Yeni özellikle birlikte artık sohbetten ayrılmadan kısa kişisel videolar kaydedebilecek ve paylaşabileceksiniz.

ANLIK GÖRÜNTÜLÜ MESAJLAR NEDİR?

Görüntülü mesajlar, 60 saniye içinde söylemek ve göstermek istediklerinizi kaydedip sohbetlere yanıt vermenin gerçek zamanlı bir yoludur. Bu özelliğin; birine mutlu yıllar dilemek, bir şakaya gülmek ya da iyi haberler getirmek gibi durumlarda, önemli anları videodan gelen tüm duygularla birlikte paylaşmanın bir yolu olarak düşünülebilir.

ANLIK GÖRÜNTÜLÜ MESAJLAR NASIL GÖNDERİLİR?

Görüntülü mesaj göndermek, sesli mesaj göndermek kadar basittir. Video moduna geçmek için dokunun ve videoyu kaydetmek için basılı tutun. Kilitlemek ve videoyu basılı tutmadan kaydetmek için yukarı kaydırmanız da mümkündür. Sohbette açılan videolar otomatik olarak sessiz oynatılır ve videoya dokunulduğunda ses açılır. Görüntülü mesajlar, mesajlarınızın güvende tutulması için uçtan uca şifrelemeyle korunur.

Görüntülü mesajlar özelliği kademeli olarak Android ve iOS için sunuluyor. Önümüzdeki haftalarda herkesin kullanımına açılmış olacak.

Ankara için sağanak uyarısı Borsa günü rekor seviyede tamamladı! Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor
Sonraki Haber