WhatsApp'ı her yerde kullanmanızı sağlayacak yeni özellik! WhatsApp'a e-posta ile giriş yapabileceksiniz!

WhatsApp, küresel çapta milyarlarca insanın tercih ettiği mesajlaşma uygulaması olarak biliniyor. Şimdi ise Meta, hesap doğrulama sürecini büyük ölçüde kolaylaştıran bir güncelleme ile karşımızda. WhatsApp kullanıcıları artık geleneksel SMS doğrulama yönteminin yanı sıra e-posta adresleriyle de giriş yapabilecekler.

Şu ana kadar WhatsApp, giriş yaparken hesabınızı SMS ile doğrulamanızı istiyordu. Bu sorun teşkil etmiyordu ancak her zaman SMS kullanma imkanınız olmayabiliyor. Örneğin sadece bir Wi-Fi bağlantınız varsa veya telefonunuz yanınızda değilse, kimlik doğrulamak için SMS kodunu alamazsınız. İşte tam da bu noktada alternatif bir doğrulama yöntemi devreye girmiş durumda.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek