WhatsApp'a yeni müzik özelliği geliyor! Paylaşmak ve dinlemek daha kolay hale gelecek...

WhatsApp, son birkaç ay içinde bir dizi yeni özellik eklemeye devam ediyor. Android ve iOS cihazlar arasında daha kolay veri transferini sağlama ve aynı WhatsApp hesabını birden fazla cihazda kullanabilme gibi gerekli özellikleri getirdikten sonra şimdi de anlık mesajlaşma uygulamasını daha eğlenceli hale getirmek için yeni özellikler ekliyor.

WhatsApp şu anda arkadaşlarınızla müzik dinlemek veya video izlemek için ekran paylaşma yeteneğini test ediyor. Bu özellik önceki olarak iOS cihazlarda görülmüştü ve şimdi bu özelliğin Android telefonlar ve tabletler için test edildiği görüldü. WABetaInfo'ya göre, WhatsApp'ın Android için en son beta sürümünde (2.23.26.18), bir video araması sırasında tüm kullanıcılar ekranlarını diğerleriyle paylaşabilir, böylece arama sırasında tüm kullanıcılar birlikte sesi/müziği dinleyebilir veya video izleyebilir.

EKRAN PAYLAŞIMINDAN SONRA MÜZİK ÖZELLİĞİ GELİYOR!

Şu anda Android'de ekran paylaşımı zaten mümkün, ancak mevcut sürüm sadece ekrandaki içeriğin videosunu gösterir ve aramadaki diğer kişilerle ses paylaşımını içermez. Ses paylaşımı, video olmadan veya olmadan etkinleştirildiğinde, yeni özelliğin kullanışlı olduğu birkaç kullanım durumu bulunmaktadır. Örneğin, ekrandaki içeriği sesle birlikte gösterebilir veya galeriden birlikte video izleyebilirsiniz.

Bu özellik şu anda test aşamasında ve gelecek yıl Android ve iOS akıllı telefonlara sunulabilir. Disney+, Netflix ve Prime Video gibi video akışı uygulamaları üzerinden birlikte video izlemenin mümkün olup olmayacağı belirsizdir, çünkü bu uygulamalar içerik koruma politikaları nedeniyle ekran paylaşımına izin veremeyebilir.

WhatsApp, yakın zamanda yüksek kaliteli resim ve videoları paylaşma, durum güncellemelerinde yüksek kaliteli medya, kendini imha eden video mesajları ve yapay zeka destekli bir sohbet botu gibi özellikleri getirdi. Ancak, bu özelliklerin bazıları hala beta test aşamasında ve çoğu kullanıcı için kullanılamıyor.

5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Hamas'tan ateşkes açıklaması! R. Madrid 4 hafta kala şampiyonluğa ulaştı, Arda Güler ilki yaşadı!
Sonraki Haber