WhatsApp hesabına e-posta nasıl bağlanır? WhatsApp hesabına e-posta ekleme!

WhatsApp, kullanıcılara yeni bir özellik sunmaya başladı: e-posta adresinizi hesabınıza bağlama. Bu yeni özellik, kullanıcılara anlık mesaj alamadıkları durumlarda OTP doğrulama kodunu alabilme esnekliği sunmayı amaçlıyor. Peki, WhatsApp hesabına e-posta nasıl bağlanır? İşte, WhatsApp hesabına e-posta ekleme!

WhatsApp, güncellemelerine bir yenisini ekleyerek kullanıcılarına e-posta adreslerini hesaplarıyla bağlama imkanı tanıyan bir özellik sunmaya başladı. Bu yeni özellik, kullanıcılara SMS ile ulaşamadıkları durumlarda OTP doğrulama kodunu e-posta yoluyla alabilme imkanı sunarak kullanıcıların daha esnek bir deneyim yaşamalarına olanak sağlıyor. Peki, WhatsApp hesabına e-posta nasıl bağlanır? WhatsApp hesabına e-posta ekleme!

Bu özellik özellikle kullanıcıların SMS ile OTP kodu alamadığı veya WhatsApp girişinde sorun yaşadığı durumlarda önemli bir çözüm sunuyor.

WHATSAPP HESABINA E-POSTA NASIL BAĞLANIR?

Yeni özellik şu anda iPhone kullanıcıları için genel erişime açık durumda ve Android kullanıcıları için ise en son beta sürümünde bulunuyor. Bu nedenle, Android kullanıcıları, bu özelliği kullanabilmek için WhatsApp Beta programına katılarak beta sürümünü cihazlarına indirebilirler. Bu süreci tamamlamak için Play Store’a gidip şu adımları takip edebilirsiniz: Play Store → Arama → WhatsApp. Ardından WhatsApp listesini bulup Beta testçisi olma seçeneğine ulaşana kadar aşağı kaydırın ve "Katıl" düğmesine dokunun.

WHATSAPP HESABINA E-POSTA EKLEME!

Cihazınızda WhatsApp uygulamasını açın.

  1. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya dokunarak ayarlar menüsüne gidin.
  2. Ayarlar içinde "Hesaplar" seçeneğini bulun ve tıklayın.
  3. Hesaplar menüsünde "E-posta adresi" seçeneğine tıklayarak e-posta adresinizi bağlamak için bu menüyü açın.
  4. WhatsApp hesabınızı bağlamak istediğiniz geçerli ve ulaşılabilir e-posta adresinizi girin.
  5. E-posta adresinizi girdikten sonra, belirttiğiniz e-posta adresine bir OTP alacaksınız.
  6. E-posta üzerinden aldığınız OTP'yi ilgili alana girerek e-posta adresinizi WhatsApp hesabınıza başarıyla bağlayın.

Bu adımları takip ederek, WhatsApp hesabınıza başarıyla bir e-posta adresi eklemiş olacaksınız. Bu, kullanıcılara ek bir güvenlik katmanı sağlamanın yanı sıra, OTP kodlarını almak konusunda daha fazla esneklik sunarak kullanıcı deneyimini artıracak bir özellik olarak dikkat çekiyor.

Yenikapı'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Usta sanatçı Zafer Gençaydın'dan acı haber Sel sularına kapılan 1'i çocuk 2 kişiyi çevredekiler kurtardı
Sonraki Haber