Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var?

Watsons 2. yılına özel indirimi başladı. En büyük güzellik ve sağlık mağazalarından biri olan Watsons'a rağbet devam ediyor. Watsons'ın 2. yılına özel indiriminin başlaması ile beraber vatandaşlar indirimin hangi ürünlerde olduğunu merakla araştırmaya başladı. İşte, Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var?

Sağlık ve güzellik adına en çok rağbet gören markalardan biri olan Watsons, 2. yılına özel indirimleriyle birçok kişinin ilgi odağı oldu. Cilt, güzellik, sağlık, makyaj, kişisel bakım, anne bebek, ev yaşam ve erkek ürünleriyle çoğu kişiye hitap eden Watsons'ın %50 ye varan büyük indirimin hangi ürünlerde geçerli olduğu merakla araştırılıyor. İşte, Watsons 14-20 Ekim indirim katoloğu! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM VAR?

Watsons'ın 2. yılına özel başlattığı büyük indirimi 14 Ekim tarihiyle başladı, indirimin son günü ise 20 Ekim olarak belirlendi. Makyaj ürünlerinde %50, saç bakım ürünlerinde %50, cilt bakım ürünlerinde %50 indirim bulunmaktadır.

5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Hamas'tan ateşkes açıklaması! R. Madrid 4 hafta kala şampiyonluğa ulaştı, Arda Güler ilki yaşadı!
Sonraki Haber