Walison Fonseca Kimdir? Masterchef Brezilyalı yarışmacı hangi Türk güzelle evli?

Masterchef Walison Fonseca Kimdir sorusu Masterchef'in yeni sezon ilk bölümünde merak edilen sorulardan biri oldu. Masterchef'in Brezilyalı yarışmacısı Walison Fonseca sosyal medyada en çok konuşulan Masterchef yarışmacısı oldu. Peki Walison Fonseca hangi Türk güzelle evli? İşte detaylar...

Masterchef Brezilyalı Yarışmacısı ile yeni sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Sosyal medyada en çok konuşulan Masterchef yarışmacısı olan Walison Fonseca hakkında merak edilenler haberimizde. Kiminle evli olduğu merak edilen Fonseca'nın gelecek sezon survivor'ın en büyük adaylarından biri olduğu tartışılıyor.  Peki walison Fonseca kimdir? eşi kim? İşte detaylar...

WALİSON FONSECA KİMDİR?

MasterChef 2020'nin yeni yarışmacıları arasında Walison Fonseca dikkat çekilen isimler arasında yer alıyor. Brezilyalı olan Walison Fonseca'nın doğum yılı 1985 olarak bilinmekte. Walison Fonseca, 35 yaşındadır ve modellik yapıyor. Instagram hesabı ise walisonfonsec adresinden görülebilir..

MASTERCHEF BREZİLYALI YARIŞMACI WALİSON FONSECA KİMİNLE EVLİ?

Masterchef'in gözde yarışmacılarından olması beklenen Walison Fonseca'nın Türk eşi Melisa Pınar'ın sosyal medya hesapları incelendiğinde Melisa Pınar'ın NLP uzmanı ve yaşam koçu olduğu görülüyor..

Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı "Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü"
Sonraki Haber