Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel gözyaşları içinde deprem bölgesine yardım istedi

Türkiye, son yılların en büyük depremlerinden birisini yaşadı. Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem birçok ilden de hissedildi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabından Hatay'daki yakınlarına ulaşamadıklarını söyleyerek gözyaşları içinde yardım istedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 04.17 sıralarında Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, birçok ilden hissedildi.

Yaklaşık 30 saniye süren deprem; Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de de hissedildi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in oyuncu eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabından yakınlarına ulaşamadıklarını söyleyerek yardım çağrısında bulundu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler...