Vize, pasaport derdi yok! Bayram tatilinde yurt dışına çıkmak isteyenler için kimlik kartınızla seyahat edebileceğiniz ülkeler (2023 güncel liste)

Yaz aylarında yurt dışında tatil yapmak isteyen vatandaşlar Schengen vizesine başvuruyor. Yalnız son günlerde yaşanan ret oranının artması Ankara'nın tepkisine yol açmıştı. Bayram tatilini yurtdışında geçirmek isteyen seyahatseverler için vize pasaport derdi olmadan sadece kimlik kartınızla girebileceğiniz ülkelerin listesini haberimizde listeledik. Listeye göz atmadan tatil planınızı yapmayın...

Kurban Bayramı tatilini yurt dışında yapmak isteyen vatandaşlarımız için pasaport, vize onayı beklemeden seyahat edebileceği ülkeleri haberimizde listeledik. 

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!