Venüs Retrosu burçlara etkisi 2021! Venüs Retrosunda ne olur, ne yapılmaz?

Dolunay günü olan 19 Aralık 2021 tarihinde başlayan ve 29 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek olan Venüs Retrosu, Oğlak burcunda ay hareketinde bulunacak. 6 Mart 2022 tarihine kadar da alanını tamamen terk edene kadar etkisi sürdürecek. Astrolojiyi yakından takip edenler ise Venüs Retrosu hangi burçları etkiliyor sorusuna yanıt aramakta. İşte, 2021 Venüs Retrosunun burçlara olan etkisi…

19 Aralık Dolunay gününde Venüs Retrosu hareketine başladı. 29 Ocak tarihine kadar hareketine devam edecek olan Venüs Retrosu, Oğlak burcunda gerçekleşecek ve 29 Ocak 2022’de son bulacak. 6 Mart 2022 tarihine kadar da alanını terk etmeden etkisine devam edecek.

Venüs Retrosu Burçlara Etkisi 2021

Venüs Retrosunda iki altın kural vardır:

- İlişkiye başlamıyor ve düğün ya da nişan yapmıyorsunuz.
- Estetik ameliyat ya da fiziksel herhangi bir majör değişikliğe kalmıyorsunuz.

Bu dönem içerisinde eski aşklarınız yeniden gündeme gelebilir ancak bu kesinlikle sabun köpüğü misali sönmektedir. Yoksa sonu sizin için hüsranla bitebilir. 24 ila 28 Aralık günleri arasında piyasalarda ani hareketlilik ve ani çıkışlarda gözlemlenebilir.

Koç Burcu

Kariyer ve toplumsal statünüzde alakalı durumlar olabilir. İşleriniz istediğiniz gibi ilerlemediği durumlarda otoriter sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu iş değiştirmek adına uygun bir dönem değildir. Ebeveyn, aile, eş ilişkilerine dikkat etmekte fayda vardır.

Boğa Burcu

Hayat felsefenizle beraber yurtdışı konuları ve eğitim hayatınızla gelişmeler gündeminizde olacak. Eğitimizde istediğiniz verimi alamayabilir ve yurtdışı konularında da bazı engeller karşınıza çıkabilir. Hukuksal davalarda da pürüzler söz konusu.

İkizler Burcu

Finansal konularda dikkatli olmalısınız. Unuttuğunuz ödemeler canınızı sıkabileceği gibi banka, kredi kartlarını yeniden gözden geçirmekte fayda bulunmaktadır. Aile ve iş ortaklarıyla bütçelere dikkat etmeye özen göstermeli ve kredi çekmemeye de gayret etmelisiniz. Harcamalar can sıkıcı olabilir.

Yengeç Burcu

İkili ilişkiler ile birlikte ortalıklar ve evliliğinizle ilgili gelişmelere hazırlıklı olun. Her türlü ikili ilişkinizde problemler yaşanabilir. Güven duygusu zedeleneceğinden dikkatli olmakta fayda vardır. Eski aşklardan haberler gelebileceği gibi kaçamaklardan da uzak durun.

Aslan Burcu

İş hayatınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla ilgili yeni gelişmeler kapıda. Sağlıksal olarak kronik hastalıklar ortaya çıkabilir. Günlük rutinlerde aksaklıklar olabileceği gibi iş ilişkilerinizde de geçmiş konular tekrardan gündeme gelebilir.

Başak Burcu

Özel hayatınızla ilgili olarak yeni gelişmelerin yaşanacağı bu retroda aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız gündemde olacak. Ayrılıklar yaşanabilir, geçmişinizde kalan aşklardan yeniden haber alabilirsiniz.

Terazi Burcu

Aile ve yuva konuları gündeminizde olacak. Tadilat ve dekorasyonlarda sorunlar yaşanabileceği gibi Ev alım satımından da memnuniyet duyamayabilirsiniz. Geçmiş ailevi sıkıntılar yeniden gündeme geleceğinden iş hayatınıza dikkat edin.

Akrep Burcu

İletişim, kardeşler, yakın çevre, eğitim ve yazılı sözlü anlaşmalar önünüze tekrardan geliyor. Geçmişte kalan problemler ortaya çıkabileceğinden bazı kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İmzalar atmadan önce tekrar düşünmeniz gerekebilir. Kısa seyahatlerinizde de aksaklıklar yaşanabilir.

Yay Burcu

Maddi ve manevi konularda gelişmeler kapınızda olacak. Yatırımlar ve birikimlere odaklanırken önemli durumları gözden geçirmeyi asla unutmayın. Maaşlarınızdan beklentileriniz karşılanmayabilir ve bu gibi durumlarda fazla harcamalar yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Kendinizle ilgili kritik bir dönemden geçiyorsunuz. Dış görüntünüze ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde yeni adımlar atarken sakin kalmanızda fayda vardır. İştahınız biraz daha artabilir.

Kova Burcu

Bilinçaltı konularınız gündemde olacak. Geçmişinizde kalan konular önünüze gelebilmekle beraber aşk hayatınızda platoniklikler yaşanabilir. Gizli düşmanlar ile birlikte ilişkilerde yaşanabilir.

Balık Burcu

Sosyal çevreniz, umutlarınız ve hayallerinizi tekrardan gözden geçireceksiniz. Sosyal çevre ilişkilerinde geçmiş konular gündeme gelirken güven duygusunu yeniden sorgulayabilirsiniz. Bazı planlarınız sekteye uğrayabilir.

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları Süper Loto sonuçları 30 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber