Ve yayın ihalesinin kazananı belli oldu! beIN Sports ile Saran Medya'nın yarışında TFF kararını verdi: Süper Lig 3 yıl boyunca bu platformdan yayınlanacak! İşte kazanan teklifin detayları ve maliyeti

Süper Lig ve 1. Lig'in yayın ihalesi sonunda tamamlandı. Dün iptal edilen ihalenin sonucu bugün belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, beIN Sports ile Saran Medya'nın girdiği yarışta kazananı belirledi. Süper Lig 3 yıl boyunca bu platformdan yayınlanacak. İhalenin detayları ve mali ayrıntılar belli oldu.

SÜPER LİG YAYIN İHALESİ SONA ERDİ! İŞTE SÜPER LİG'İN YENİ YAYINCISI

Süper Lig ve 1. Lig'in 3 yıllık yayın haklarının verileceği yayın ihalesi sonunda tamamlandı. Futbolseverlerin merakla beklediği haber geldi. Süper Lig'in yeni yayıncısı ve 3 yıllık maliyeti belli oldu.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?