Ve Nicolo Zaniolo İngiltere'de kalıyor! Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu: İngiliz devi transferi gerçekleştirmek için menajeriyle temasa geçti

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya satın alma opsiyonlu kiraladığı Nicolo Zaniolo, burada beklediğini bulamadı. Giderek aldığı süre azalan ve gelecek planlarında düşünülmeyen Nicolo Zaniolo için sezon sonu Galatasaray'a geri döneceği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak son dakika gelişmesi, İtalyan yıldızın Premier Lig'de kalmaya devam edeceğini gösteriyor.

NİCOLO ZANİOLO’NUN KADERİ BELLİ OLDU: İNGİLTERE’DE KALACAK!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Roma’dan 15 milyon euro bedelle Galatasaray’a transfer olarak büyük bir şok yaşatan Nicolo Zaniolo, burada kısa sürede gösterdiği performansla beğeni toplamış ve şampiyonlukta pay sahibi olmuştu. Ancak sezon sonu sürpriz bir şekilde ayrılmak istediğini yönetime ileten İtalyan yıldız, satın alma opsiyonuyla Premier Lig ekibi Aston Villa’ya gitmişti.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!