Ve Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye geri dönüyor! Taraftarları heyecanlandıran açıklama bir numaralı isimden geldi: “Başkan haydi arkadaşlar diyecek, biz de görev alacağız”

Fenerbahçe tarihinin en önemli başkanlarından biri olan Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübe geri dönmeye hazırlanıyor. Bu iddia, Aziz Yıldırım’ın bir numaralı isminden geldi. Sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran açıklama yaklaşan seçim öncesi tüm dengeleri değiştirecek.

AZİZ YILDIRIM FENERBAHÇE’YE GERİ DÖNÜYOR

Sezon sonunda seçime gitmeye hazırlanan Fenerbahçe’de gündeme bomba gibi düşen Aziz Yıldırım gelişmesi, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Mevcut başkan Ali Koç’un aday olmayacağını açıkladığı seçimler öncesi Aziz Yıldırım’ın bir numaralı ismi Abdullah Kiğılı’dan şok bir açıklama geldi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...