Vatanım Sensin 8 Haziran Perşembe günü final yapıyor! İşte Vatanım Sensin sezon finali fragmanı...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin bu hafta final yapıyor. Vatanım Sensin sezon finali fragmanı internette yayınlandı. Dizinin son bölümünde Cevdet ailesini kurtarabilecek mi? Vasili idam mı edilecek? Hilal Leon aşkı ne olacak? İşte izleyicilerin merak ettiği tüm bu soruların yanıtı ve Vatanım Sensin 8 Haziran sezon finali fragmanı....

Vatanım Sensin 31. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. 8 Haziran perşembe akşamı ekranlara gelecek olan Vatanım Sensin dizisinde bu hafta Vasili'nin idam mangasının önüne geçtiğini göreceğiz. Sezon finali yapacak olan tarihi dizide geçen haftaki finalinde Cevdet, herkesi şaşırtan bir hamleyle Vasili’yi hain ilan etmişti. Bu hafta Cevdet'in yeni hamlesi ne olacak? Vasili idam edilecek mi? Cevdet'in vatan haini olmadığını ailesi öğrenecek mi? İşte Vatanım Sensin sezon finali hakkındaki tüm ayrıntılar ve dizinin internette yayınlanan fragmanı...

Tv izleyicileri 8 Haziran perşembe akşamı Vatanım Sensin ile ekran başına kilitlenecek. Vatanım Sensin 31. bölüm fragmanı yayınlandı, sezon finalinden ilk görüntüler ortaya çıktı. Tarihi sahneleriyle Perşembe akşamlarına damga vuran Vatanım Sensin’in geçen haftaki finalinde Cevdet, herkesi şaşırtan bir hamleyle Vasili’yi hain ilan etmişti. Peki, sezon finali bölümünde neler yaşanacak? Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? İşte Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve sezon finaline dair ilk ipuçları!

Vatanım Sensin sezon finali fragmanı izleyicileriyle buluştu. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ile sezon finali yapacağını duyurdu. Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen tarihi dizisi geçen hafta çok şaşırtıcı bir şekilde final yapmıştı. Ali Kemal’in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, onu ve diğer kuvvacıları hapisten kurtarmış, Cevdet, Vasili’yi Yunan ordusuna ihanet ettiği gerekçesiyle tutuklamıştı. Şimdi ise gözler sezon finali bölümünde! Peki, Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak? Vatanım Sensin merakla beklenen sezon finaliyle 8 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK?

Vatanım Sensin sezon finali ile nefesleri kesecek. Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük bir oyuna gelir ve dengeler değişir. Vasili, önce yargılanır ardından infaza gönderilir. Ali Kemal'in abisi olduğunu öğrenen Leon, babasının bu gururlu davranışından dolayı artık Yunan ordusuna ait tüm sempatisini siler atar. Vasili, oğlu Ali Kemal'i kurtardığı için vatana ihanetten infaz edilecek mi?

Cevdet'in ise artık tüm yaşananlardan dolayı Yunan ordusuna en ağır darbeyi vurmak için büyük bir planı vardır. Fakat bu planın çok büyük sorumlulukları da beraberinde gelecektir. Cevdet'in hayatı hatta ailesinin hayatı bile riske girebilir. Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor Banyonuzda Konfor ve Stil Reuters: İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü!
Sonraki Haber