"VAR neyi gördü de hakemi çağırdı? Hakem nasıl o hayali el teması kanaatine vardı? Ya da benim gözlerim bozuk! İsmail Kartal, Michy Batshuayi ile arasında ne problem olduğunu açıklasa iyi olur!"

Ünlü yorumcu Ömer Üründül, Fenerbahçe’nin son dakika penaltısıyla kazandığı Kasımpaşa maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü. Teknik direktör İsmail Kartal’ın Michy Batshuayi ile olan sorununu merak ettiğini söyleyen Ömer Üründül, hakemin penaltı verdiği pozisyonda ise hiçbir şey olmadığını söyledi.

ÖMER ÜRÜNDÜL: “HAKEM NEYİ GÖRDÜ DE PENALTIYI VERDİ? BENİM GÖZLERİM Mİ BOZUK?”

Süper Lig’in 27. hafta maçında Fenerbahçe, son dakikada kazandığı penaltıyla Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Maç sonu Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül, köşesinde ağır eleştirilerde bulundu. İsmail Kartal’ın Michy Batshuayi ile problemi olduğunu söyleyen Ömer Üründül, verilen penaltı kararının da hatalı olduğunu iddia etti.

İşte Ömer Üründül’ün yazısı…

Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Sağanak yağış geliyor...