Van 14 Ocak okullar tatil mi? Yarın Van'da kar tatili var mı?

Van'da 14 Ocak'ta okullar tatil mi? Van Valiliği,şehir genelinde kar yağışı nedeniyle merkeze bağlı 3 ilçede bugün okulların tatil edildiğini belirtti. Yarın ise okulların tatil olup olmayacağı ise merak ediliyor. Yarın Van'da kar kar tatili var mı?

Van'da 14 Ocak'ta okullar tatil mi? Van'da kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle bazı ilçelerde tatil edildi. Olumsuz hava şartları nedeniyle geçtiğimiz haftaşarda bazı illerde eğitime ara verilmişti. Peki yarın Van'da kar kar tatili var mı?

VAN VALİLİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Van Valiliği, kent genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava muhalefeti nedeniyle merkeze bağlı 3 ilçede okulların tatil edildiğini açıkladı. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları hakim olduğundan, merkez ilçelerimiz; Edremit, İpekyolu ve Tuşba ile taşra ilçelerimizde eğitim- öğretime 13 Ocak 2020 Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, belirtilen ilçelerdeki hamile ve engelli kamu görevlilerimiz de don ve buzlanmadan kaynaklı olası kazalara maruz kalmamaları için aynı gün idari izinli sayılmıştır."

14 OCAK VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Henüz 14 Ocak ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak yapıldığı zaman iste sitemizde yer allacak.

 VAN

Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on dokuzuncu şehri. Doğu Anadolu Bölgesinde yer alır. Van ili nüfus bakımından bu bölgenin en büyük ilidir. 2017 sonu itibarıyla nüfusu 1.106.891 kişidir. Kuzeyden Ağrı, batıdan Bitlis, güneybatıdan Siirt, güneyden Hakkâri illeriyle, doğudan da İran'la sınırlıdır. Anadolu'nun en büyük kapalı havzası olan Van Gölü kıyısında toprakları verimli, akarsuları bol, iklim koşulları oldukça elverişli bir yerleşim merkezidir. Dünya'nın hâlâ yaşanılan en eski kentlerinden biridir.

Galatasaray - Sivasspor | İlk yarı oynanıyor Al Jazeera televizyonunun ülkedeki yayınlarını sonlandırma kararı aldı Ünlü oyuncu Demet Akbağ açıkladı! "Öpüşmedim çünkü"
Sonraki Haber