Vampir olduğunu iddia eden kadın, 600 yaşında olduğunu söyledi

18 yaşında vampir olduğunu söyleyen Lilith o zamanlar bunun henüz farkında olmadığını ve şimdi kendisini vampir gibi hissettiğini söylüyor. Lilith kan içtiğini de itiraf etti. Ancak bu işin filmlerdeki gibi yapılmadığını da söyleyen Lilith kendisiyle aynı yaşam tarzına sahip başka insanların kanını içiyor.
İlk kez merak nedeniyle kan içtiğini söyleyen Lilith, metalik bir tada sahip olsa da her insanın kanının farklı bir tada sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

“Deride küçük bir kesik açıyoruz ve kanı oradan içiyoruz. Yakın arkadaşlarım veya bu yaşam tarzıyla ilgilenen kişiler arasından seçiyorum. Kanın miktarı fazla olmak zorunda değil. Bunu yapmayı samimi buluyorum” diyen Lilith, vampir yaşıyla 600 yaşında olduğunu ve kendisini geçmişe yakın hissettiğini söyledi.

Sevgiliye bayram mesajı 2024! Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2024! Kürtçe bayram mesajı 2024! Sevgiliye Babalar Günü mesajı 2024! Abiye Babalar Günü mesajı 2024! Ağabeye Babalar Günü kutlama sözleri Öğretmene bayram mesajı 2024!