Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz deprem kredisi! İşte faizsiz deprem kredisi veren bankalar

Kamu bankalar olarak bilinen Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası yaşanan deprem felaketi sonrasında nakit paraya sıkışanlar için 6 ay geri ödemesiz deprem kredisi veriyor. İşte, faizsiz deprem kredisi veren bankalar…

Acil nakde ihtiyacı olanlar için 3 kamu bankası da yaşanan deprem felaketi sonrasında devreye girdi. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank ekonomik olarak zorluk çeken ailelere 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi verecek. 28 Şubat son tarihli deprem kredisi için hemen başvurunuzu yaparak nakit sıkışıklığından az da olsa kurtulma şansınız var.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar adına harekete geçen kamu bankaları bir an önce yaraların sarılması adına adımlar atmaya başladı. Türkiye genelindeki 81 ilde şubeleri bulunan kamu bankaları felaketten etkilenenler için düşük faizlerle deprem kredisi vermekte.

6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi veren Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası başvuru şartlarında da esnetmeye giderken son katılım tarihinin 28 Şubat olduğu belirtildi.

Yaşanan deprem felaketiyle birlikte zor günler geçirmekte olan vatandaşlar, acil nakite de ihtiyaç duymaya başladı. Kamu bankaları da bu zor dönemde elini taşın altına koyarak deprem bölgesine milyarlarca liralık destek verirken vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını da düşük faizli ve faizsiz kredi imkanları ile ortadan kaldırmaya kararlı.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası ilk olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşların tüm borçlarını sileceğini duyurmuştu. Sonrasındaysa afet bölgesinde yaşayan vatandaşlar için faizsiz nakit avans ve düşük faizli deprem kredisi imkanı sağlanacağını söyledi.

Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlarda Türkiye’nin 81 ilindeki kamu bankalarının şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden ve internet bankacılığı üzerinden başvurularını gerçekleştirerek düşük faizli kredi kullanma hakkına sahip olacaklar. Kamu bankaları tarafından verilecek olan acil nakit desteği 6 ay geri ödemesiz olacak.

Tüm bunların yanında ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için uygun faiz oranı da belirlenecek. Kamu bankalarının ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranlarını 1.29 ile 1.59 arasında değişeceği kayda geçildi.

Deprem Kredisi Başvuru Şartları Neler?

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası düşük faizli 6 ay geri ödemesiz deprem kredisi için başvuru şartları açıklandı. T.C. vatandaşı olan, 18 yaşından büyük olan ve bankalara borcu bulunmayan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek.

Deprem bölgesindeki vatandaşlar için kredi notuna bakılmayacağı ve herkese kredi sağlanacağı belirtildi. Düşük faizli kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler hemen en yakın Kamu bankaları şubelerine giderek ya da mobil bankacılıktan veya internet bankacılığı üzerinden aynı gün içerisinde kredilerini alabilecekler.

Trabzonspor avantajı kaptı, final kapısını araladı! Fecir'den Harun'a büyük uyarı! "Seçimini yap" Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm...
Sonraki Haber