Uzmanlar uyarıyor! Bu kış daha fazla hastalıkla geçecek

BU KIŞ HASTALIKLI GEÇECEK 

Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA), İngiliz vatandaşlarını kendilerini bekleyen 'zor kış' konusunda uyardı ve hem Covid-19 hem de gribin bu kış ölümcül tehdit olduğuna dair güçlü belirtiler olduğunu kaydetti.

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı ve Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, ''Grip açısından hızlı bir giriş olabilir. Çünkü bütün önlemler kaldırılmış durumda'' dedi. 

Corona virüs vakalarında da yeni bir dalga bekleyen Yavuz, ''Dünyada yeni pik, Ekim-Kasım gibi bekleniyor. O yüzden 65 yaş üstündekiler, özellikle son aşılarının üzerinden 6 ay geçmiş olan kişiler hatırlatma dozunu yaptırmalı'' dedi. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü!