Uzmanından önemli sivrisinek uyarısı: "Bu belirtiler varsa mutlaka uzmana başvurulmalı"

Son zamanlarda başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde sivrisinekler artış göstermeye başladı. Uzm. Dr. Süleyman İzzet Karahan, sivrisineklerin bulaştırdığı hastalıklara dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Haberimizin devamında sivrisinek ısırıklarına karşı uyarı ve önlemleri bulabilirsiniz.

Son dönemde özellikle İstanbul’da artan sivrisineklerin neden olabileceği hastalıklara dikkat çeken Dermatolog Uzm. Dr. Süleyman İzzet Karahan, sivrisinek ısırıkları sonrasında yapılması gerekenler ve ısırıklardan korunmak için nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında açıklamalarda bulundu.

Artan sıcaklarla birlikte sivrisinek kâbusunun yeniden başladığını dile getiren Uzm. Dr. Süleyman İzzet Karahan, “Sivrisinek ısırığı sonrası ateş, halsizlik gibi bulgular görülürse sivrisinek ile bulaşan hastalıklar açısından en yakın sağlık kurumuna başvurulmalıdır” ifadelerini kullandı.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı