Uzman Diyetisyen, çocukların sağlıklı beslenmesi için tüketmesi gereken besinleri sıraladı

Anne ve babaları, çocukları hazır ve paketli gıdalardan uzak tutmaları hakkında uyaran Medipol Üniversitesi Esenler Hastanesi’nden Uzm. Diyetisyen Canel Öner Sayar, okula başlayan öğrencilerin sağlıklı beslenmeleri için ebeveynlere tüyolar verdi:

“Yaz tatili döneminde çocukların bozulan yemek düzenini, bağışıklık sistemlerini güçlü tutmak için sağlıklı ve dengeli bir forma getirmelisiniz. Tam gün okulda olan çocuklar öğle öğünlerini yemekhanede, kantinde ya da yanlarında götürecekleri beslenme çantalarıyla yapıyor. Okul menülerinde neleri tüketecekleri bir diyetisyen, öğretmen ve ailelerinin iş birliği ile belirlenirse çocukların yanlış seçimler yapması veya tek yönlü beslenmesi engellenmiş olur.”

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek