Uzaylıların Dünyayı ziyaret ettiğinin 9 kanıtı!

Uzaylılar yalnızca komplo teorilerinin ya da X-Files gibi yapımların konusu değil. Gezegenimizi ziyaret ettiklerinin kanıtı olan bazı gizemli işaretler de bulunuyor. İşte uzaylılar Dünya'ya gelip gittiğine kanıt olarak gösterilen 9 şey...

1. Felix Moncla ve Robert Wilson'ın kaybolması

Soğuk Savaş Dönemi'nin doruğa çıktığı zamanlarda geniş ve ne olduğu tespit edilemeyen bir cisim, Kanada - ABD sınırında radara yakalandı. Radarda görünen tuhaf cisim bir süre sonra kuzeye doğru gitti. Radarda görünen cismin Sovyetler'e ait bir tür saldırı uçağı olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Tam olarak ne olduğunu öğrenebilmek için Felix Moncla ve Robert Wilson, F-89 Scorpion tipi uçakla havalandı. İkiliden ve uçaktan bir daha haber alınamadı.

Radar operatörleri, F-89'un gizemli nesneye yakın temasta bulunduğunu ve Superior Gölü yakınlarında kaybolduğunu teyit etti. F-89 için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı fakat ne F-89 ne de Felix Moncla ve Robert Wilson bulunabildi.

ABD Hava Kuvvetleri olayla ilgili açıklama yaptı ve 2 mürettebatlı uçak ile bilinmeyen bir sebepten dolayı iletişiminin koptuğunu duyurdu. Hava Kuvvetleri bu açıklamanın ardından bir başka açıklama daha yaptı ve uçağın Superior Gölü'ne çakıldığını söyledi. Fakat yeni açıklama, arama kurtarma ekiplerinin uçağı neden bulamadığından bahsetmiyordu. O dönemde Superior Gölü tamamen buz tutmuştu. Böyle bir durumda göl üzerinde uçağın su tabakasına ineceği bir deliğin de açılmış olması gerekiyordu.

F-89 Scorpion ve iki mürettebatının başına neler geldiği bugün bile tam anlamıyla bilinmiyor. 

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...