Uykuya Dalamama Sorunu Nasıl Çözülür?

Birçok kişide uygu sorunları oluşmaktadır. Uykuya dalamama sorunu nasıl çözüşür, dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Uykuya rahat dalmak için yapılması gerekenler sizlerle…

Uykuya dalamama, birçok insanı olumsuz yönde etkileyen ve toplumda sık görülen sorunlardan biridir. Uykunun tüm hayvanların ve inşaları hayatında önemli bir yeri vardır. Yeteri kadar uyuma, insan sağlığına faydalı ve insan sağlığı için gereklidir. Uykusuzluk ya da bilinen diğer adıyla insomnia, her yaştan insanı etkileyebilir. Çoğunlukla uyku bozukluklarına bağlı olarak ortaya çıkan uykuya dalamama sorunu, çeşitli hastalıkların belirtilerinden biri olarak da ortaya çıkabilir. Uykuya dalamama sorunu her insanın başına bir kez gelmiştir. Kısa süreli ve kendiliğinden geçen uykuya dalamama sorunu normal kabul edilse bu durum kronik hale gelirse ciddi bir hastalığa işaret ediyor olabilir.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!