Uygun fiyatlı alışverişin adresi A101 Market'te devlet desteği! Vakıfbank, 50 TL hediye edecek! Son tarih 31 Aralık!

Kampanyaları ile tüketicilerin dikkatlerini üzerine toplayan kamu bankası Vakıfbank, A101 Market ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. İşte bankanın yeni alışveriş kampanyası…

Devlet bankalarından birisi olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, senelerdir olduğu gibi bu sene de tüketicilerin yanlarında yer alıyor. Faaliyete geçtiği günden bu yana devletin de vermiş olduğu destek ile birlikte tüketicilerin bütçelerini toparlayabilmeleri adına onlara yardım eli uzatan kamu bankası, zorlu ekonomik faktörlerin baş gösterdiği 2022 yılı içerisinde çok çeşitli kampanyalar düzenleyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2021 yılının son çeyreğine girildiği an itibari ile başlayan ve halen devam eden zorlu ekonomik süreç sebebi ile maddi olarak zor günler geçiren ve ay sonlarını getiremeyen tüketiciler için market alışverişinden giyime kadar birçok farklı kategori altında kart kampanyaları ve ihtiyaç duydukları alanlarda kullanabilmeleri üzere finansman kampanyaları düzenleyen Vakıfbank, aralık ayının son kampanyasını duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu yeni kampanyası kapsamında zincir market sektörünün devlerinden A101 Market ile yeni bir iş birliğine imza atmış olduğunu duyuran Vakıfbank, iş birliğinden doğan kampanyanın detaylarını paylaştı.

VAKIFBANK’TAN A101 MARKET KAMPANYASI!

Vakıfbank, zincir market sektörünün önemli isimlerinden birisi olan A101 Market ile yeni bir iş birliğine imza atmış olduğunu duyurdu. İş birliği kapsamında düzenlenmiş olan yeni kampanyaya göre A101 Mobil uygulaması veya A101’in resmi internet sitesi üzerinden tek seferde yapılacak olan 750 TL ve üzeri tutarlı harcamalara 50 TL değerinde para puan hediyesi vereceğini ifade eden kamu bankası, kampanyadan yalnızca mevcut müşterilerin yararlanabileceğini vurguladı.

VAKIFBANK A101 MARKET KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank’ın mevcut Worldcard kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 50 TL değerinde hediye para puan kazanımlı yeni kampanya, tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Senenin son ayında yapacak oldukları market alışverişlerine destek almak isteyen tüketiciler, kampanyanın katılım detaylarını araştırmaya başladı.

A101 Market ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında düzenlenen alışveriş kampanyasına katılabilmek için bireysel statülü müşteri olunması gerektiğini ifade eden Vakıfbank, Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanabileceğini belirtti.

23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz...
Sonraki Haber