Uygar Doğanay'ın kuzeni şarkıcı Erkan Doğanay'a sahne çıkışı silahlı saldırı! Ağır yaralandı

Şarkıcı Uygar Doğanay ve Gökhan Doğanay'ın kuzeni olan Erkan Doğanay, Avcılar'da bir mekanda sahne aldı. Doğanay, sahne çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Genç şarkıcı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Ambarlı Mahallesi'ndeki bir mekanda meydana geldi. Sahne aldığı mekandan ayrılan Erkan Doğanay'a (20) yoldan geçen gri renkli bir otomobilden 6 el ateş edildi. Karnına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan genç şarkıcı, taksiyle Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Saldırının ardından sanatçının kuzeni ünlü şarkıcı Uygar Doğanay ve yakınları hastaneye akın etti.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Genç şarkıcının kaldırıldığı hastanenin tıbbi olanaklarının yetersiz olduğunu belirten yakınları ile ambulans ve hastane görevlileri arasında gerginlik yaşandı. Yakınlarının ısrarı üzerine Doğanay, Çam Sakura Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganların tespit edilerek yakalanabilmesi için kapsamlı soruşturma başlattı.

UYGAR DOĞANAY'DAN SİLAHLI SALDIRIYA TEPKİ!

Şarkıcı Uygar Doğanay, kuzeni Erkan Doğanay'ın silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “20 yasında bir çocuğa pusu kurup vuracak kadar alçaksınız, korkasınız. Şerefiniz yok sizin size şerefli olmayı öğreteceğiz bundan sonra hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara Emniyeti açıklaması! Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Netanyahu: Gazze'ye saldırıları sonlandırma talebini kabul etmeyeceğiz
Sonraki Haber