Uyanış Büyük Selçuklu neden yok, bu akşam neden yayınlanmadı? Yayın günü mü değişti?

TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili bir son dakika saat değişikliği yaşandı. Ramazan ayında yaşanan bu gelişme Uyanış Büyük Selçuklu izleyenleri tarafından merak edildi. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu neden yok?

Başrollerinde Buğra Gülsoy ile Ekin Koç’un oynadığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi akşamlarında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümünde birbirinden heyecanlı anların yaşandığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 19. bölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşanıyor.

19 Nisan Pazartesi akşamında 29. bölümünde TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin Ramazan ayı nedeniyle bu süre zarfı boyunca saat değişikliğine gittiği ifade edildi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU NEDEN YOK?

Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 29. bölümü 19 Nisan akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında yayınlanmayacak. Dizinin geçen haftaki 28. bölümü TRT 1 ekranlarında olacak.

Akli Film'den yapılan açıklamada "Her canın kıymetini bildiğimiz için ve pandemiyle daha başarılı mücadele edebilmek için bir kez daha durmak zorunda kaldık." dedi.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölümü 19 Nisan Pazartesi akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hasan Sabbah ve Batıniler, Başulu’yu tuzağa düşürüp onu kaçırmışlar, öte yandan büyük bir kumpas kurup Şelemzar’ı ele geçirmeyi başarmışlardı. Diğer taraftan Sencer, Başulu’nun kaçırıldığını ve Livya’nın yaralanmasına sebep olan kişinin Efruz olduğunu ve Efruz’un Sabbah’a çalışan kıdemli bir Batıni olduğunu öğrenmişti. Başulu’yu Batınilerin kaçırdığını anlayan Sencer, Efruz’u yakalamak için Şelemzar Darüşşifası’na doğru yola koyulmuştu.

Başulu’nun Sabbah’ın elinde olduğunu öğrendiklerinde Şelemzar’ı alamayacaklarını anlayıp Sabbah’ın Başulu’yu serbest bırakmak için istediği Nizar’ın Hilati’ni getirmeyi kabul etmek zorunda kalmışlar ve Melikşah’ın huzuruna çıkıp bir bahaneyle Nizar’ın Hilati’ni istemişlerdi.

Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı! Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber