Üvey anne dehşeti! Küçük çocuğu yaktı, işkence ederek öldürdü

ÖNCE KIZINI, SONRA EŞİNİ SUÇLADI

Baba Yahya Hüseyin (40) ile üvey anne Emine Hayyum gözaltına alındı. İkilinin ifadeleri ise Muhammet'in ölümünün bir gün boyunca saklandığını ortaya çıkardı. Baba Yahya Hüseyin, ifadesinde Muhammet ile ablası H.H.'nin ilk evliliğinden olduğunu, ikinci eşi Emine Hayyum'dan da 2 çocuğu bulunduğunu söyledi.  Polise, oğlunu 14 yaşındaki kızı H.H.'nin öldürdüğünü belirten Yahya Hüseyin, şunları anlattı:

"5 yıl önce ülkemdeki iç savaştan kaçarak, Bursa'ya geldim ve otogarda rehber olarak çalıştım. Olay günü akşamı işten geldim. Eşim, 'Muhammet öldü' dedi. Korkudan cenazenin yanına gidemedim. Polisi neden aramadığını sorduğumda, 'Polisi aramayalım, bizi içeri atarlar' dedi. Polisi aramak istediğimde ise boğazına bıçak dayayarak, 'Polisi ararsan, kendimi keserim' dedi. Bunun üzerine polisi arayamadım. Ne olduğunu sorduğumdaysa Muhammet'in ablasının temizlik sonrası unuttuğu kimyasal maddeyi içtiğini söyledi. Ertesi sabah ise ablasının kardeşini, ağzını elleriyle kapatarak, boğduğunu söyledi."

Tükenmişlik sendromu nedir? Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Uçakta korku dolu anlar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024!