Üstün Dökmen'in geçmişteki skandalı ortaya çıktı! Daha beterini 2018'de yapmış! Başörtülü kadına saldırmaya çalıştı...

"Başörtülü psikolog meslek etiğine aykırıdır." diyen Prof. Dr. ünvanlı Üstün Dökmen'in bir vukuatı daha çıktı. 2018 yılında bir özel okulda konferans veren Dökmen'in burada başörtülülere ve Anadolu insanına hakaretler yağdırdığı öğrenildi. Dökmen, sözlerinden rahatsız olan bir başörtülü kadına ise su dolu bardak fırlatmış.

Türkiye, 28 Şubat artığı zihniyetin yansımalarıyla ara ara karşılaşmaya devam ediyor. Bu kez Prof. Dr. ünvanlı Üstün Dökmen, büyük tepki çeken sözlere imza attı. Başörtülü psikolog ve psikiyatrist mesleğinin yapılamayacağını iddia etti.

"BAŞÖRTÜLÜ PSİKOLOG MESLEK ETİĞİNE AYKIRIDIR!"

Rehber öğretmenler, Psikologlar ve Psikiyatristlerin başörtüsü ile çalışmasının doğru olmadığını söyleyen Dökmen, kadınların inançlarından dolayı taktıkları başörtünün empati yapmalarına engel olduğu gibi manasız bir çıkışta bulundu.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Sağanak yağış geliyor...