Ünlü Şarkıcı İrem Derici açıkladı! Sevgilisi Gökhan Fırat’la evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı İrem Derici evlilik ve çocuk konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu. Görüntü yönetmeni sevgilisi Gökhan Fırat ile dolu dizgin aşk yaşayan İrem Derici evlilik sorusuna cevap verdi...

İrem Derici şakacı ve argo konuşmaları ile en sevilen şarkıcılar arasında yer alıyor. Samimi ve çok özel açıklamaları ile dikkat çeken İrem Derici özel hayatı ile ilgili de açıklama yaptı.

İrem Derici önceki gece Kandilli’de bulunan bir mekanda düzenlenen davette sahne aldı. Kendisini bu yalıya çok yakıştıran şarkıcı “Bugün Firdevs Yöreoğlu gibiyim” sözleriyle gülümsetti. Gökhan Fırat’la yeni bir aşka yelken açan İrem Derici yaptığı evlilik itirafıyla dikkat çekti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!