Ünlü şair Nazım Hikmet'in o dizesi ünlü aşıkların diline dolandı: Serkan Çayoğlu, Özge Gürel için yazmıştı! Kaan Yıldırım arkadaşından kopya mı çekti?

Pınar Deniz ile yaşadığı dolu dizgin aşkı evlilik ile taçlandıracağı iddia edilen Kaan Yıldırım, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda ünlü şair Nazım Hikmet'in dizesiyle sevgilisine olan aşkını bir kez daha haykırdı. Yıldırım'ın paylaşımının ardından Serkan Çayoğlu'nun geçtiğimiz yıl yaptığı bir paylaşımda aynı dizeyi eşi Özge Gürel için kullandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Kaan Yıldırım, arkadaşı Serkan Çayoğlu'ndan kopya mı çekti? sorusu kafaları kurcaladı. İşte detaylar...

Fenomen dizi Yargı'nın Avukat Ceylin'i Pınar Deniz, dizinin sezon finali yapmasının ardından bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıktı. Ünlü çift önce Yunanistan ve İtalya’ya, sonra da İngiltere’ye gitmişti.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!