Ünlü oyuncu apartman yöneticisi tarafından darp edildi!

Ünlü oyuncu Hülya Şen, apartmanda kedi beslediği gerekçesiyle apartman yöneticisinin darp ve tehdidi ile karşı karşıya kaldığını belirtti. Şen, yaşadıklarının ardından apartman yöneticisinden şikayetçi oldu.

 Tiyatro ve dizi oyuncusu 52 yaşındaki Hülya Şen'in evinin kapısı 6 Nisan günü çaldı. Şen’in iddiasına göre, üst katta oturan komşusu ve aynı zamanda apartmanın yöneticisi olan Yasemin M., kapısının önünde beslediği kedilerin binada koku, pislik ve pire oluşturduğunu söyledi. Yöneticinin kedilere kötü muamelede bulunması sonrası ikili arasında kavga çıktı.

TEKME ATMAYA ÇALIŞTI

Günaydın'da yer alan habere göre; oyuncu Şen tartışma anını cep telefonu ile kaydetti. Bu duruma çok sinirlenen yönetici, Şen’e tekme atmak suretiyle darp etmeye çalıştı. Şen ise karakola gidip şikayetçi oldu.

KORONAVİRÜS SEBEBİYLE TEDBİRLİ OLMASINI İSTEDİM

Yönetici Yasemin M. ise "Hülya Şen'e koronavirüsten bahsettim ve tedbirli olmasını istedim. Bana iftira attığı için ben de ondan şikayetçiyim" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber