Ünlü isimlerden Regaip Kandili mesajları... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken en büyük arzusunu açıkladı

Sanat camiasının ünlü isimleri Regaip Kandili dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladılar. Paylaşılan mesajlar arasında eşinin kaybıyla büyük acı yaşayan Ece Erken'in sözleri dikkat çekti. Erken en büyük arzusunun eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet şüphelilerinin yakalanması olduğunu dile getirerek, ''Bu mübarek günde Rabbimden en büyük isteğim canımın canını alanların yakalanması'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan ünlü sunucu Ece Erken, en büyük arzusunun İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eşinin katil zanlılarının yakalanması olduğunu söyledi. Regaip Kandili nedeniyle Instagram hesabından bir paylaşım yapan Ece Erken, "Bu mübarek günde en büyük isteğim, eşimin canını alan Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın Emniyet Birimleri tarafından yakalanması ve 11 şerefsizle birlikte en ağır cezayı almaları. Tasarlayarak yaptıkları bu cinayetin cezasını çekmeliler. Eşimin kanı yerde kalmamalı" dedi.

İşte ünlü isimlerin Regaip Kandili mesajları...


Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı