Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları!

2022 Kurban Bayramı bütün bereketiyle geldi... Müslüman alemi için en kutsal olan bu dönemde, eğlence ve sanat dünyasının ünlü isimleri de sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı...

KENAN DOĞULU

"Sevdiklerimizle sımsıkı sarıldığımız, güneşli, neşeli, huzurlu, kavuşmalı, barışmalı ve eğlenceli bir bayram geçirmemizi diliyorum. Tüm bu mutlu anları yaşarken de unutmamız gerektiğine inandığım, değişen dünyada yeni zamanın hassasiyetlerine eklemek zorunda olduğumuz doğayı unutmayalım isterim. Bayram sürecinde benim de sahnede olacağım Ege - Akdeniz iklim kuşağı içerisinde geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınları, hepimizi çok üzdü. Hatırlamanın bile bizi üzdüğü o günler, bize çok ciddi bir uyarı olmalı. Lütfen, hassas alanlarda çeşitli sebeplerle felakete sebep olmayalım. Doğayla kaybettiğimiz bağımızı geri kazanmaya çalıştığımız, doğaya sadece tatil için değil yaşam için de ihtiyaç duyduğumuzu unutmadığımız bir bayram olsun bu bayram."

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!