Ünlü isimlerden Ayberk Pekcan paylaşımları... Üzüntülerini bu sözlerle dile getirdiler

Bugün sanat camiasından üst üste gelen acı haberler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, çoklu organ yetmezliği nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybederken, ünlü oyuncu Ayberk Pekcan da akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Bu zamana kadar pek çok yapımda rol alan Pekcan'ın ani vefatının ardından sanat camiasının ünlü isimleri üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdiler.

Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi, Keşanlı Ali Destanı, Diriliş Ertuğrul gibi rol aldığı yapımlarla hafızalara kazınan Ayberk Pekcan akciğer kanserine yenik düştü. Memleketi Mersin'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncunun vefatının ardından ünlü isimler üzüntülerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.

İşte ünlü isimlerden Ayberk Pekcan paylaşımları...

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı