Ünlü isimler ikiye bölündü: Mükremin Gezgin'e tepki gösterenler kadar destek verenler de oldu

TikTok'ta kendisini 9 ay boyunca hamile gibi gösteren ve bir erkek bebek dünyaya getirdiğini iddia eden 23 yaşındaki Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Son dönemde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mükremin Gezgin'e tepki gösterenler kadar destek verenler de oldu. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Ayşe Arman, Mükremin Gezgin'e olan tepkisini dile getirirken, Hazal Kaya ve Edis gibi ünlü isimler ise destek çıktı.

Çektiği videolarla hamile olduğunu iddia ederek TikTok'ta geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Mükremin Gezgin isimli sosyal medya kullanıcısı, son olarak doğum yaptığını ve bebeğini dünyaya getirdiğini iddia etmişti. Hastaneden görüntüler paylaşan Mükremin Gezgin'e yardımcı olan sağlık personeli ve hastane yönetimi hakkında, gelen şikayetler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi