Üniversitedeki taciz skandalında öğrenciler yaşadıklarını anlattı: Omzumdan kalçama kadar elledi

Hocalarının taciz ve hakaretlerine maruz kaldıklarını söyleyen Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, maruz kaldıkları olayları tüm çıplaklığıyla anlattı. Öğrencilerden biri "Omzumdan kalçama kadar temas etti" derken diğeri "Kazağımı çıkarıp mis gibi koktuğumu söyledi" ifadelerini kullandı.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden bir grup öğrenci hocaları Prof. Dr. Z.B.'nin sözlü ve fiili tacizlerine maruz kaldıklarını belirterek 2019'un aralık ayında okul yönetimine başvurmuştu. Oluşturulan soruşturma komisyonu da iddiaları araştırmaya başlamıştı. Ancak aradan geçen 10 aya rağmen herhangi bir neticeye varılamayınca öğrenciler sosyal medyadan duruma isyan etmişti. Mağdur öğrenciler bu kez suçlanan profesörün de üyesi olduğu İzmir Diş Hekimleri Odası'na başvurarak şikâyetçi oldu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!