Ümit Özat’tan Fenerbahçeli yöneticiye çok ağır sözler: “Siz kimsiniz lan hokkabazlar? Fenerbahçe’nin sahibi misiniz lan siz? Kendinizi bu kulübün sahibi zannediyorsunuz”

Süper Lig’in 22. hafta maçında Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında son dakika penaltıdan attığı golle 1-0 galip gelerek hayati bir 3 puan almayı başardı. Maç sonrası ise yönetici Selahattin Baki, rakip takım oyuncusu Deniz Türüç’ü hedef alıp ağır ifadeler kullandı. Sarı lacivertli takımın eski efsane oyuncusu Ümit Özat ise Selahattin Baki’ye cevap verdi.

ÜMİT ÖZAT’TAN SELAHATTİN BAKİ’YE AĞIR SÖZLER: “KİMSİNİZ ULAN SİZ?”

Süper Lig’in 22. hafta maçında Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında son dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 galip geldi. Mücadele sonrası yönetici Selahattin Baki, rakip takım oyuncusu olan ve aynı zamanda eski Fenerbahçe oyuncusu olan Deniz Türüç hakkında şok sözler söyledi.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!