“Djiku’nun yaptığı Faruk Koca’nın hareketinden daha kötü bir hareket! İnsanlık dışı bir hareket! Ben böyle kazanmak istemem abi kusura bakma!”

Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray’ın karşı karşıya geldiği dev maç beklentilerin bir hayli uzağında kaldı ve golsüz berabere bitti. Maça ise Djiku ile Mauro Icardi’nin pozisyonu damga vurdu. Maç sonu Ümit Özat, bu pozisyonu ağır bir şekilde eleştirdi.

ÜMİT ÖZAT: “DJIKU’NUN HAREKETİ FARUK KOCA’DAN DAHA KÖTÜ”

Fenerbahçe - Galatasaray maçı tek isabetli şut ve golsüz beraberlikle sona ererken, mücadeleye Djiku ile Mauro Icardi arasında yaşanan ikili mücadele damgasını vurdu. Hakem Arda Kardeşler’in devam kararı verdiği ve VAR’ın devreye girmediği pozisyona kamuoyu penaltı ve kırmızı kart yorumu yaptı. Ümit Özat da maç sonu bu pozisyonu değerlendirdi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri