"Stefan Kuntz odun gibi bir adamdı. Almanlardan ne olur zaten?"

A Milli Takım'ın Letonya'yı 4-0 yenerek EURO 2024 biletini garantilemesinin ardından spor yorumcuları maçı değerlendirdi. Özellikle Milli Takımın yeni hocası Vincenzo Montella'yı öven ve eski hoca Stefan Kuntz'a yüklenen yorumcular, takımdaki iletişim sorununu çözülmesine dikkat çekti. Ümit Karan, Erman Özgür ve Hakan Gündoğar, Stefan Kuntz'a yüklendi.

"NE EZİYET ETTİNİZ BİZE KUNTZ'LA KARDEŞİM?"

YouTube'da SkySpor kanalında yorumculuk yapan eski futbolcu Erman Özgür, A Milli Takım'daki teknik direktör değişiminin etkilerini şu sözlerle anlattı:

"Ermenistan beraberliğine sevinmekten, Hırvatistan'ı deplasmanda yenmeye geldik. Ne eziyet ettiniz bize Kuntz'la kardeşim. Ne gerek vardı yani? Ne akıl ettiniz, ne üzerinde ısrar ettiniz?"

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...