Ümit Erdim Nasıl Zayıfladı? İşte Ünlü Oyuncunun Diyet Listesi

Verdiği kilolarla hayranlarını şoke eden oyuncu Ümit Erdim'in diyet listesi herkesin merak konusu oldu. Tam 45 kilo veren ünlü oyuncunn diyet listesinde neler var? İşte Ümit Erdim'in zayıflama sürecinde yediği ve uzak durduğu besinler...

Oyunculuk kariyerine başladığı yıllarda kilolarıyla dikkat çeken oyuncu Ümit Erdim diyet sırrını ilk kez açıkladı. Hayat Bilgisi dizisiyle adını duyuran daha sonrasında Selena dizisinde oynadığı Zülfikar karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Erdim, 45 kilo verdiği zayıflama sürecinde neler yaptı? Tabi verdiği kilolarda mide ameliyatı geçirmesinin rolü büyük ancak bir de diyet listesi var ki uzak durduğu ve yediği besinler de var.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!