Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Marmaray'da ayakta yolculuk yaptı! Kimse tanımadı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Marmaray'da ayakta yolculuk yaparken görüntülendi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan anlar büyük beğeni topladı. Bakan Karaismailoğlu'nu Marmaray'da o sırada yolculuk yapan hiç kimsenin tanımaması ise dikkat çekti.

This browser does not support the video element.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Marmaray'da ayakta yolculuk yaparken görüntülendi.  Bakan Karaismailoğlu'nu yolculuğu sırasında kimsenin tanımaması ise dikkat çekti. 

"SENİ DE OTOBÜSE BEKLİYORUZ İMAMOĞLU"

Bakan Karaismailoğlu'nun bu anları sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından paylaşılırken, vatandaşlar "Seni de otobüse bekliyoruz İmamoğlu Tabi sağlam otobüs kaldıysa." diyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme yaptı. 

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"