Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şoke eden iddia

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, ''Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri'' demişti. Bu sözlerin ardından bahsedilen kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Uğur Dündar ise DNA raporunu kanıt göstererek Dilara G.'nin babası olmadığını söyledi. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesini ararken programın ikinci gününde yayına bağlanan bir izleyici Dilara Gülatan'ın babasının Uğur Dündar olmadığını iddia etti.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun ''Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri'' demişti. Bu sözlerin ardından bahsedilen kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Duygu Nebioğlu'nun ablasını ise Dilara isminde tesettürlü bir bayan olduğu ortaya çıktı. Uğur Dündar ise DNA raporunu kanıt göstererek Dilara G.'nin babası olmadığını söyledi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü